Word jij onze nieuwe ICT bediende?

Onze ervaren Connecters staan te popelen om jou in contact te brengen met het bedrijf dat op jouw lijf geschreven is.
Professionele begeleiding dragen wij hoog in het vaandel, maar voor een goeie kop koffie en een persoonlijke babbel staan wij ook altijd klaar.

Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje en ontdek ons aanbod!

Infrastructuur

Support (1st/2nd line)

Als supportmedewerker sta jij helemaal vooraan in de rij als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. Dit in het Nederlands, Frans en Engels. Een klantvriendelijke communicatie is dus je grootste troef. Problemen bestaan voor jou niet, enkel oplossingen! De openstaande incidenten volg je met veel plezier op, of geef je door aan de geschikte schakels. Ook de communicatie naar de eindgebruiker toe ligt bij jou. Je configureert en installeert End User Devices. Jij hebt geen schrik van een beetje administratie: ICT-equipment (Asset Management) en de documentatie van systemen hou jij nauwkeurig bij, tot de puntjes op de i staan.  Als verantwoordelijke van Stock Management, monitoring en operationele taken, neem je ook het initiatief om proactief de servicekwaliteit continu te verbeteren. Je rapporteert aan de IT Operations & Service Delivery Manager.

Als supportmedewerker heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een rol als system engineer of als netwerkbeheerder.

System Engineer

Als system engineer sta jij in voor het configureren van de technische specificaties van een nieuw systeem, deze te testen en regelmatig onderhoudswerk aan de geïnstalleerde systemen te verrichten. Zo zorg je ervoor dat het systeem optimaal blijft werken. Je verdere taken zijn het inrichten en installeren van omgevingen; beheren en onderhouden van servers, netwerken en werkplekken; beheren van cloudoplossingen, VoIP en datacommunicatie; zelfstandig ontwerpen en inrichten van systemen of netwerken; en het opzetten, uitvoeren en coördineren van projecten.

Netwerkbeheerder

Een netwerkbeheerder staat in voor het ontwerpen van een netwerkinfrastructuur. Je baant je vlotjes een weg door het installeren van die netwerken, de infrastructuur beheren en het implementeren van soft- en hardware. Met een scherp oog voor eventuele incidenten, onderhoud je achteraf ook de computersystemen.

Ben jij de ambassadeur voor Connect die we zoeken? Aarzel niet om te solliciteren, en één van onze ervaren Connecters neemt zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteer als bediende

  Analist

  Met een haviksoog onderzoek jij als analist de benodigde processen om een nieuw IT-systeem op te bouwen of de impact van een bestaand IT-systeem te analyseren.  Je doet dit op basis van de noden van de organisatie in kwestie.  Als specialist-analist verdiep je je in ofwel business, functionele of technische analyse. Bij Connect zijn we steeds op zoek naar allerhande analisten: business analist, technisch analist, product owner, data analist, …

  Heb jij het in je mars om je getraind oog los te laten in een organisatie waar nood is aan oplossingen? Solliciteer, en onze ervaren Connecters nemen contact met jou op.

   Solliciteer als bediende

   Developer

   Developers zijn IT’ers die de softwaresystemen bouwen en onderhouden.
   We maken een onderscheid tussen front end, back end, full stack en de app developer.

   Als front end developer sta je in voor de visuele presentatie en UX (user experience). Ervaring, toegankelijkheid en snelheid zijn belangrijke topics in deze functie.

   Een back end developer is een specialist die verantwoordelijk is voor de koppeling van de front end met databases en andere interne of externe systemen.

   De full stack developer is vertrouwd met zowel front end als back end en beheerst ook de desbetreffende programmeertalen.

   Een app developer bouwt dan weer aan de functionaliteiten van een applicatie. Deze developer werkt voornamelijk met programmeertalen voor smartphones en tablets.

   Heb jij het in je mars om je getraind oog los te laten in een organisatie waar nood is aan oplossingen? Solliciteer, en onze ervaren Connecters nemen contact met jou op.

    Solliciteer als bediende

    Overige

    Bij Connect zijn we steeds op zoek naar allerhande IT’ers met een grote passie voor de sector. De hiervoor aangeboden vacatures omvangen de meest voorkomende jobs. Toch is het mogelijk dat deze niet helemaal op jouw ervaring of opleiding aansluiten. Dit is voor ons geen probleem. Heb je minstens een eerste werkervaring achter de rug, ben je flexibel en doelgericht en heb je geen schrik voor een nieuwe uitdaging?

    Stuur je CV dan op naar ons! Onze ervaren Connecters kijken dan met veel plezier welke rol jij kan vervullen binnen ICT.

     Solliciteer als bediende