Word jij onze nieuwe FIN bediende?

Onze ervaren Connecters staan te popelen om jou in contact te brengen met het bedrijf dat op jouw lijf geschreven is.
Professionele begeleiding dragen wij hoog in het vaandel, maar voor een goeie kop koffie en een persoonlijke babbel staan wij ook altijd klaar.

Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje en ontdek ons aanbod!

Accountant

Als accountant ondersteun jij de finance manager in allerhande taken.  Je verwerkt en volgt allerhande betalingen consequent op. Facturen boek je in en behandel je in lijn met de BTW-regels.  De BTW-aangiften en maandelijkse en jaarlijkse afsluiting vallen onder jouw verantwoordelijkheid.  Je bent een echte “mensenmens”, want je hebt nauwe contacten met klanten en leveranciers, zowel in grote internationale bedrijven als KMO’s.  Je volgt rappels en openstaande balansen op, controleert uitgaande betalingen en voert ze uit. Ook het boeken van de bank en de kasverrichten vallen voor je rekening.

Beschik jij over de nodige skills? Solliciteer nu, en onze ervaren Connecters nemen contact op met jou!

  Solliciteer als bediende

  Controller

  Als Controller heb jij oog voor detail, en werk je consistent en consequent je taken af. Je voert de financiële controles en analyses uit, je reconcilieert de verschillende rekeningen en staat in voor de consolidatierapportering. Ook sta je in voor de intercompany’s van verschillende posten. Je optimaliseert, beheert en schrijft processen. Je beheert interne verbeteringsprojecten en je bereidt de externe audit voor.

  Ben jij gepassioneerd door nauwkeurigheid, detailwerk en analyses? Dan ben je aan het juiste adres! Solliciteer nu, dan neemt een Connecter contact op met jou!

   Solliciteer als bediende

   Analist

   Als Business of Financial Analist ben jij verantwoordelijk voor de optimalisatie van het financieel management van het hele bedrijf.  Je pijlen staan gericht op het beheren, evalueren, (bij)sturen en verantwoorden van de waardestromen binnen de organisatie. Stakeholderanalyses, behoefteanalyses en procesanalyses, data-analyses, doorontwikkelings- of innovatieprojecten kennen geen geheimen voor jou. Je analyseert op eigen initiatief complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven. Je faciliteert business werkgroepen en consolideert de resultaten in een concrete oplossing en alternatieven voor alle stakeholders. Verschillende projectscenario’s, met kosten, baten, aandachtspunten en risico’s opstellen zit al in je vingers.  Je geeft gegrond en onderbouwd advies over de bestaande behoeften, mogelijke blinde vlekken en verbeteringsmogelijkheden.

   Jij bent op globaal gebied de sleutel voor de financiële zekerheid en optimalisatie van een organisatie.

   Interesse om aan de slag te gaan? Solliciteer, dan neemt een ervaren Connecter met veel plezier contact met je op!

    Solliciteer als bediende

    Overige

    Bij Connect zijn we steeds op zoek naar allerhande finance profielen met een grote passie voor de sector. De hiervoor aangeboden vacatures omvangen de meest voorkomende jobs. Toch is het mogelijk dat deze niet helemaal op jouw ervaring of opleiding aansluiten. Dit is voor ons geen probleem. Heb je minstens een eerste werkervaring achter de rug, beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, ben je flexibel en doelgericht en heb je geen schrik voor een nieuwe uitdaging?

    Stuur je CV dan op naar ons! Onze ervaren Connecters kijken dan met veel plezier welke rol jij kan vervullen binnen ICT.

     Solliciteer als bediende