Welkom Jorn – Recruiter

Bij Connect Consulting blijven we niet stilstaan. We groeien verder en zoeken steeds naar bekwame en dynamische mensen om ons interne structuur te versterken. Daarom willen wij u onze nieuwe Recruitment Officer “Jorn” voorstellen.
Sinds één maand is hij nu actief binnen het Connect Consulting team voor de onboarding langs de infrastructuur zijde.

Na een gevarieerde zoektocht, koos Jorn uiteindelijk om als recruiter met ons in zee te gaan.
Hij is niet bang om zichzelf in vraag te stellen en te leren van anderen. Een open communicatie en goede menselijke inzichten zijn enkele van zijn sterkste punten. De jonge en dynamische structuur van Connect Consulting trokken hem dan ook aan. En zo zijn we tot een samenwerking gekomen.

Ook interesse om ons team te vervoegen? Contacteer ons vrijblijvend!